AACO Save The Date-03.png
mana5280-nVTBsbDppLo-unsplash.jpg
imagereader_edited.jpg

HOUSING

imagereader_edited.jpg

SPEAKERS

DR MILE BRUJIC AACO 2020.jpg

Mile Brujic

OD, FAAO

walter whitley od mba faao.jpg

Walter Whitley

OD, MBA, FAAO

Melonie Clemmons, OD- President.jpg

Melonie Clemmons

OD

justin schweitzer od faao.jpg

Justin Schweitzer

OD, FAAO

AGENDA

imagereader_edited.jpg

FRIDAY, MAY 20

7:00 am - 5:00 pm         Registration Open          

7:30 am - 8:30 am         Attendee Breakfast (non-CE)

 

8:30 am - 9:30 am         General Session 1 HR          AMD

9:30 am - 10:30 am        General Session 1 HR        Macular Nutrition

10:30 am - 11:30 am        Coffee Break + Exhibits

11:30 am - 12:30 pm         General Session 1 HR     Dry Eye

 

12:30 pm - 1:30 pm          Atendee Lunch (non-CE)

 

1:30 pm - 3:30 pm           General Session 2 HRS   Anterior Segment

 

3:30 pm - 4:30 pm           Coffee Break + Exhibits

4:30 pm - 5:30 pm           General Session 1 HR    Dry Eye

 

5:30 pm  - 6:30 pm          Product Focus Groups & Demos

 

7:00 pm - 9:00 pm           Awards Annual Gala & Dinner

 

9:00 pm - 11:00 pm          Hosted "After Party" with Sponsor

SATURDAY, MAY 21

 

7:00 am - 5:00 pm           Registration Open

 

8:00 am - 9:00 am           Attendee Breakfast (non-CE)

 

9:00 am - 11:00 am          General Session 2 HRS   Glaucoma

11:00 am - 11:30 am          Coffee Break + Exhibits

 

11:30 am - 12:30 pm         General Session 1 HR     MIGS

12:30 pm - 1:30 pm          Attendee Lunch (non-CE)

 

1:30 pm - 3:30 pm           General Session 2 HRS    Dry Eye

2:30 pm - 3:00 pm          Coffee Break + Exhibits

 

3:00 pm - 4:00 pm          General Session 1 HR               Ocular Pain Management

4:00 pm - 5:30 pm          Happy Hour + Exhibits

 

5:30 pm - 6:30 pm          Non CE education sessions /demo or workshop

SUNDAY, MAY 22

7:00 am - 4:00 pm        Registration Open

8:00 am - 9:00 am        Attendee Breakfast (non-CE)

9:00 am - 10:00 am       General Session  1 HR   Keratoconus

 

10:00 am - 10:15 am       Coffee Break

 

10:15 am - 12:15 pm        General Session 2 HRS    Ocular Manifestations of Systemic Disease

12:30 pm - 2:30 pm        CE Session (during lunch) 2 HRS   Ocular Trauma

2:30 pm - 2:45 pm         Break

 

2:45 pm - 3:45 pm         General Session 1 HR          Cornea

AGENDA

Education Accreditation Information

State Accreditation AACO does not guarantee that a licensing board, state, or certifying organization will accredit any course presented during this event. Attendees should be familiar with the requirements for any licensing or certification agencies to which education attendance may be reported. AACO will not be responsible for courses that have not received accreditation. AACO recommends that attendees be familiar with their licensing/certification requirements. 

COPE CE  AACO makes every effort to secure accreditation for continuing education courses through the Association of Regulatory Boards of Optometry (ARBO), Council on Optometric Practitioner Education (COPE). All courses for this event are submitted to ARBO for COPE approval. AACO will report CE attendance to ARBO for attendees who provide their OE Tracker number when they register and also sign-in or scan QR codes during the event. All COPE-accredited continuing education courses are strictly monitored to comply with licensing board regulations for accreditation. If you do not meet required attendance rules, you will not receive credit.